VeloFest

 

VeloFest 2016: The Bad Ass Brass Band
Tervetuloa VeloFestiin 1.10. Gloriaan!
Pyöräliitto järjestää syksyn eeppisimmät pyöräilyjuhlat Gloriassa 1.10. Yhden illan festareilla voimasetillisen rap-energiaa tarjoilee kolmikko Rauhatäti & Mc Pyhä Lehmä & Heidi. Tanssit laittaa pystyyn The Bad Ass Brass Band ja DJ Juan Calia. Paikalla myös Concreatives-kollektiivin pyöräntuunauspaja, valokuvauspiste ja ruokapyöriä. Tervetuloa koko pyöräilykansan bileisiin!

Liput alkaen 14 € Tiketistä: http://www.tiketti.fi/VeloFest-GLORIA-Helsinki-tickets/42159 , ovelta 16 €

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/1058450470958867/ 

Ovet klo 20.

 

ESIINTYJÄT:

The Bad Ass Brass Band

VeloFestin illan päättää The Bad Ass Brass Band. 11-henkisen marssivan torviorkesterin musiikki venyy New Orleansin ilakoivasta perinteestä niin balkanilaiseen riehakkuuteen kuin suomalaiseen juurevaan melankoliaan. Bad Ass Brass Band on elävä torvimusiikkipläjäys, joka ottaa tapahtuman koko tilan haltuun – myös Gloriassa bändi nähdään varmuudella myös lavan ulkopuolella!
https://www.facebook.com/BadAssBrassBand/

 

Rauhatäti, MC Pyhä lehmä ja Heidi

Rauhatäti, MC Pyhä lehmä ja Heidi Kiviharju muodostavat superenergisen rap-trion, jonka keikat eivät jätä ketään kylmäksi. Taitavat riimittelijät matkaavat ajalle tyypillisestä tummasta saundista orgaanisiin old school tyyleihin, hilpeästä nopeasta discofunkista raivoisaan punkkiin ja silloin tällöin tartuvat sieua helliviin melodisiin elementteihin. Laulaja Heidi Kiviharju tuo settiin aimo annoksen jazzia ja soulia ja yhdessä naiset loihtivat ilmoille upean harmonian. Modernin saundin takana ovat mm. tuottaja Tes La Rok, Ville Pystynen ja Katumikko.

Rauhatätin soololevy tuottaja Tes la Rokin kanssa julkaistiin keväällä 2014. MC Pyhä Lehmä valmistelee parhaillaan esikois levyään, mutta hän on julkaissut aikaisemmin musiikkia Yhdentekevää -kokoonpanossa.

https://www.facebook.com/Rauhatäti-545220168841473
https://www.facebook.com/pyhalehma/

 

DJ Juan Calia
Illan päätteeksi pannaan spandexit paukkumaan kun levysoittimien taakse horjahtaa italodiskoon, syntikkapoppiin ja suomidiskoon erikoistunut vinyylinkeräilijä ja polkimenpyörittäjä DJ Juan Calia.

https://soundcloud.com/juancalia
https://www.facebook.com/djjuancalia/
https://www.youtube.com/user/JuanCalia/videos

 

Concreatives: Yarn Your Bike Workshop

Concreatives kollektiivin Yarn your bike -työpajassa tuunataan pyörää tekstiiligraffitin hengessä virkaten, punoen ja neuloen. Esimerkkien innoittamana voit tuunata omaa pyörää ja hakea vinkkejä langan käytöstä pyörän tuunauksessa.

Concreatives kollektiivi on sosiaalista designia tekevä muotoilijoiden kollektiivi ja yhteisöllistävän kaupunkikulttuurin tekijä. Concreatives tekee osallistavaa kaupunkikulttuuria ja tekstiiligraffiteja ja järjestää työpajoja. Kollektiivi haluaa yhdistää taidetta, muotoilua ja ihmisiä. Se tukee yhteisöllisen kaupunkikulttuurin tekemistä ja siihen osallistumista muotoilun keinoin. Kollektiivi tunnetaan muun muassa tekstiiligrafititeoksista Kalastaman ja Vuosaaren metroasemilla, Itäkeskuksen Stoan sillan Valoa idästä -teoksesta.

www.concreatives.fi
www.facebook.com/concreatives
instagram/concreatives

 

Yhteistyössä:

 

Basic CMYK           375px-Helsinki.vaakuna.svglogo-embassy-of-the-netherlands_digitalPrint