Toiminnanjohtajan sijaiseksi Otso Kivekäs

Kivekäs on pitkän linjan pyöräilyvaikuttaja, joka on toiminut Pyöräliiton puheenjohtajana sen perustamisesta lähtien. Koulutukseltaan Kivekäs on filosofian maisteri ja pyöräilyn lisäksi hän on vahvasti mukana Helsingin kunnallispolitiikassa toimien Vihreiden valtuustoryhmän puheenjohtajana.

Työsuhteen aikana Kivekäs ei toimi liiton puheenjohtajana. Tämän vuoksi liiton hallitus päätti kutsua koolle ylimääräisen liittokokouksen. Kokous pidetään 14.1. klo 9.30-10.00 SAMOKin ja SYLin tiloissa, (Lapinrinne 2, Helsinki) Pyöräliiton Talvipäivien osana. Kokoukseen voi osallistua myös etäyhteydellä.

Liittokokouksen esityslista.