Tule keskustelemaan lasten kanssa pyöräilystä 21.2. Tampere

Oletko kiinnostunut lasten kanssa pyöräilystä? Hyvä! Tule kuulemaan, kun Vappu Susi kertoo kokemuksistaan pyöräilykummitoiminnasta tamperelaisella alakoululla. Kuulet käytännön esimerkkien kautta mitä kaikkea lapsiryhmän kanssa voi tehdä pyöräillen ja mitä kaikkea pyöräilykummi tekee.
Tapahtuma on vapaamuotoinen keskusteluilta, tule sellaisena kuin olet! Syötävät ja juotavat baarista omakus
tanteisesti.

Tapahtuma järjestetään keskiviikkona 21.2.2018 klo 18-19.30 Bar Piilossa (Aaltosenkatu 31–33
33500 Tampere)