VeloFinland 2019 Call for Papers on nyt käynnissä

VeloFinlandin ohjelmaehdotuksia otetaan vastaan 26.5.2019 saakka. Jaa omat tutkimuksesi, kokemuksesi ja ideasi pyöräilevälle maailmalle!

Toivomme monipuolisesti esityksiä aiheista, jotka liittyvät arkipyöräilyyn ja sen edistämiseen. Aihekokonaisuutta voi lähestyä esimerkiksi talouden, liikenteen, kansanterveyden, teknologian, elämänlaadun, kasvatuksen, matkailun, kulttuurin, kansalais-yhteiskunnan ja päätöksenteon näkökulmista. Esityksillä tulee olla jokin yhtymäkohta pyöräilyyn tai yhdyskunta-suunnitteluun.

Lue lisää ja jätä ehdotuksesi täällä.