Ajankohtaiset

← Takaisin

Vuoden pyörä -kisa alkaa!

Voarkipyora_2017ita itsellesi pyöräilijöiden vuoden parhaaksi valitsema polkupyörä! Pyöräliitto järjestää Vuoden pyörä -kilpailun, jossa valitaan sekä paras arki- että urheilupyörä. Voittajat julkaistaan GoExpo-messuilla 17.3. Messuille osallistuvat yritykset voivat nimetä kandidaatit kumpaankin kategoriaan.

Pyöräpalkinnosta kisataan jakamalla Twitterissä tai Instagramissa pyöräselfie, lyhyt perustelu miksi haluaa uuden pyörän ja tunniste #vuodenpyörä. Osallistua voi 2.3.-17.3. Arvomme viikoittain kahden pääsylipun paketteja GoExpo-messuille. Pääpalkinnon voittaja arvotaan 18.3. Voittaja saa valita itselleen joko voittaneen arki- tai urheilupyörän. Pyörän luovuttanut taho hoitaa arpajaisveron.

Voittajiin otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä. Heidän nimensä ja pyöräselfiensä voidaan julkaista Pyöräliiton ja sen yhteistyökumppaneitten medioissa. Jos GoExpo-lippupakettien voittajia ei tavoiteta 5 päivän sisään voitosta ja viimeistään 2 päivää ennen messuja, arvotaan uusi voittaja. Pääpalkinnolle arvotaan uusi voittaja, jos voittajaa ei tavoiteta maaliskuun loppuun mennessä.

Lisätietoja kilpailusta: Erika Weckström erika.weckstrom @ pyoraliitto.fi, puh. 044 9824 328urheilupyora_2017

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tule mukaan!

Liittymällä Pyöräliittoon olet mukana edistämässä pyöräilyn erottamista jalankulusta, hyvää reittien talvikunnossapitoa, turvallisia kouluteitä, pyöräilykasvatuksen viemistä osaksi koulupäivää ja pyöräliikenteen huomioimista lainsäädännössä.

Pyöräliitto tavoittelee 25 % nousua pyöräilyn kulkutapaosuudessa vuosien 2015-2020 välillä. Tämän saavuttamiseksi tarvitsemme tukeasi.

Liity joukkoon iloiseen!

Back to top