Ajankohtaiset

← Takaisin

Vuoden pyörä -kisa alkaa!

Voita itsellesi pyöräilijöiden vuoden parhaaksi valitsema polkupyörä! Pyöräliitto järjestää nyt toista kertaa Vuoden pyörä -kilpailun, jossa valitaan parhaat arki- ja urheilupyörä. Messuille osallistuvat yritykset voivat nimetä kandidaatit kumpaankin kategoriaan. Nimettävien pyörien tulee olla lanseerattu Suomen markkinoille GoExpon 2017 jälkeen. Voittajat valitsee erilaisista pyöräilijöitä koostuva raati. Voittaneet pyörät julkistetaan GoExpo-messujen lehdistötilaisuudessa 2.3. ja Fillarilavalta messujen aikana.

Yleisökisaan osallistutaan jakamalla Twitterissä tai Instagramissa pyöräselfie, perustelu miksi haluaa uuden pyörän ja tunniste #vuodenpyörä. Osallistua voi 3.3.2018 iltaan asti. Arvomme viikoittain kahden pääsylipun paketteja GoExpo-messuille. Pääpalkinnon voittaja julistetaan 4.3. Fillarilavalta. Voittaja saa valita itselleen joko voittaneen arki- tai urheilupyörän. Pyörän luovuttanut taho hoitaa kaikki pyörän luovuttamiseen liittyvät kulut.

Pyöräliiton henkilökunta perheineen ja Pyöräliiton luottamustoimien haltijat eivät voi osallistua palkintojen arvontaan.

Yleisökisan voittajiin otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä. Heidän nimensä ja pyöräselfiensä voidaan julkaista Pyöräliiton ja sen yhteistyökumppaneitten medioissa. Jos GoExpo-lippupakettien voittajia ei tavoiteta 5 päivän sisään voitosta ja viimeistään 2 päivää ennen messuja, arvotaan uusi voittaja. Pääpalkinnolle arvotaan uusi voittaja, jos voittajaa ei tavoiteta kahdessa viikossa, eli 16.3.2018 loppuun mennessä.

Lisätietoja kilpailusta: Erika Weckström erika.weckstrom @ pyoraliitto.fi, puh. 044 9824 328

 

Tule mukaan!

Liittymällä Pyöräliittoon olet mukana edistämässä pyöräilyn erottamista jalankulusta, hyvää reittien talvikunnossapitoa, turvallisia kouluteitä, pyöräilykasvatuksen viemistä osaksi koulupäivää ja pyöräliikenteen huomioimista lainsäädännössä.

Pyöräliitto tavoittelee 25 % nousua pyöräilyn kulkutapaosuudessa vuosien 2015-2020 välillä. Tämän saavuttamiseksi tarvitsemme tukeasi.

Liity joukkoon iloiseen!

Back to top