Blogi

← Takaisin

Järjestön digiloikka -webinaari

Järjestön digiloikka -webinaari tarjoaa tuhdin tietopaketin siitä miten järjestöt voivat edullisesti ja helposti tehostaa hallintoaa minimoimalla paperin pyörityksen sekä innostaa jäseniää aktiivisemmin mukaan toimintaa verkkoalustojen avulla. 

Käytännön esimerkkinä toimii Pyöräliitto ry, joka on toiminut täysin paperittomasti vuoden 2019 alusta lähtien eikä koronapandemia ole vaikuttanut järjestön toimintaan. Järjestön hallinto on hyvin tehokas, joten aika ja rajalliset resurssit voidaan käyttää toiminnan sisältöihin.

Koulutuksen käytyäsi tunnet yleisimmät verkkotyökalut sekä niiden hyödyntämismahdollisuudet yhdistyksen toiminnassa. Lisäksi tiedät, minkälaisia seikkoja yhdistyksen säännöissä ja käytänteissä tulee huomioida, jotta verkkotyökaluja voidaan hyödyntää.

Koulutuksessa kerrotaan myös miten järjestön kevätkokouksen voi hoitaa poikkeusoloissa.

Kouluttajan toimii Pyöräliiton toiminnanjohtaja Matti Koistinen.

Sisältö

Koulutuksessa esitellään, miten yhdistys voi verkkotyökalujen avulla muun muassa:

  • hallita asiakirjoja ja tiedostoja
  • osallistaa jäseniä mukaan toimintaan
  • järjestää taloushallintonsa paperittomasti
  • digitalisoida jäsenrekisterinsä
  • allekirjoittaa dokumentteja sähköisesti
  • hallita yhteisiä tehtävälistoja
  • järjestää hallituksen ja järjestön vuosikokoukset

Koulutuksessa käydään myös läpi, miten järjestön sääntöjä kannattaa tulevaisuutta ajatellen muokata, että vuosikokouksen voi osallistua tarvittaessa etänä normaalioloissakin.

Webinaarista sanottua

“Laaja-alainen koulutus, jossa käytiin läpi järjestötoiminnan osalueita, joissa sähköistä työkaluista voi olla hyötyä. Todella konkreettinen. Otimme välittömästi käyttöön joitakin webinaarissa mainittuja työkaluja.” 

Annukka Vähäsöyrinki, toiminnanjohtaja, Suomen taiteilijaseura ry

Koulutuksen hinta ja ajankohta

Webinaari hinta on 45 € /hlö. Jokainen koulutuksen käynyt saa kurssimateriaalin, jossa on erittäin kattava listaus erilaisista järjestöille sopivista digitaalisista työkaluista. Koulutuksen mahdolliset tuotot käytetään pyöräilyn edistämiseen Suomessa.

Webinaareja järjestetään kaksi ja niiden sisällöt ovat samat. Webinaari sopii niin pienille kuin isoillekin järjestöille. Webinaarit järjestetään jos niissä on vähintään 5 osallistujaa.

Perjantaina 8.5. klo 9-11Ilmoittautuminen täällä

Maanantaina 11.5. klo 17.30-18.30 Ilmoittautuminen täällä

Webinaari järjestetään Google Hangouts Meet -verkkoalustalla.

Kaipaako järjestösi laajempaa konsultointia aiheesta?

Pyöräliitto tarjoaa myös järjestöille konsultointia digitalisaatiosta. Ota yhteyttä ja kysy lisää miten voimme auttaa ja miten voitte hyödyntää kokemuksiamme.

Lisätiedot

Matti Koistinen, toiminnanjohtaja, Pyöräliitto ry

044-2795588

matti.koistinen@pyoraliitto.fi

Matti Koistinen

Pyöräliiton toiminnanjohtaja, joka polkee lähinnä taitto- ja tavarapyörillä. Liikkuu yli 40000 km vuodessa kaikenlaisilla liikennevälineillä Suomessa.

Tule mukaan!

Liittymällä Pyöräliittoon olet mukana edistämässä pyöräilyn erottamista jalankulusta, hyvää reittien talvikunnossapitoa, turvallisia kouluteitä, ihmisten kannustamista pyörän selkään ja pyöräliikenteen huomioimista lainsäädännössä.

Pyöräliitto tavoittelee 30 % nousua pyöräilyn kulkutapaosuudessa vuosien 2018-2025 välillä. Tämän saavuttamiseksi tarvitsemme tukeasi

Liity joukkoon iloiseen!

Back to top