Blogi

← Takaisin

Pyöräliiton tapahtumamuutokset korona-viruksen vuoksi

Koronan aiheuttamia muutoksia Pyöräliiton ja sen jäsenjärjestöjen tapahtumissa:

  • Pyöräilyviikko siirtyy toukokuulta syyskuun toiselle viikolle (5.- 13.9.)
  • Pyöräliiton tilaisuuksista ja koulutuksista osa siirtynee maalis-huhtikuulta eteenpäin. Tässä seurataan viranomaisten ohjeistusta. Tilaisuudet ovat lähinnä maahanmuuttajien pyöräilyn alkeiskursseja. Asiasta tiedotetaan tarkemmin jos muutoksia tulee.
  • 26.4. sovittu Maahanmuuttajien pyöräilykoulutusta antavien koutsien koulutus pidetään. Jos voidaan, niin se toteutetaan normaalisti Tampereella. Jos ei, niin koulutus toteutetaan verkkokoulutuksena.
  • Tuottajarekrymme jatkuu entisellään yhdessä HEPOn kanssa. Haastattelemme hakijat videoneuvottelun kautta viikon 12 aikana.
  • Pyörällä kaiken ikää toimijoille on toimitettu oma ohjeistuksensa ja kannustamme vapaaehtoisia luotseja erityiseen varovaisuuteen, sillä he ovat tekemisissä riskiryhmän kanssa.
  • Muuten toiminta jatkuu normaalisti. Pyöräliitossa tehdään muutenkin paljon etätöitä eikä tähän tule muutosta. Valtaosa tapaamisista on muuttunut videoneuvotteluiksi.

Lisätiedot:

Matti Koistinen, toiminnajohtaja

P. 044-2795588
matti.koistinen@pyoraliitto.fi

Matti Koistinen

Pyöräliiton toiminnanjohtaja, joka polkee lähinnä taitto- ja tavarapyörillä. Liikkuu yli 40000 km vuodessa kaikenlaisilla liikennevälineillä Suomessa.

Tule mukaan!

Liittymällä Pyöräliittoon olet mukana edistämässä pyöräilyn erottamista jalankulusta, hyvää reittien talvikunnossapitoa, turvallisia kouluteitä, pyöräilykasvatuksen viemistä osaksi koulupäivää ja pyöräliikenteen huomioimista lainsäädännössä.

Pyöräliitto tavoittelee 25 % nousua pyöräilyn kulkutapaosuudessa vuosien 2015-2020 välillä. Tämän saavuttamiseksi tarvitsemme tukeasi.

Liity joukkoon iloiseen!

Back to top