Blogi

← Takaisin

VeloFinland toteutuu webinaarimuodossa

Vallitsevasta maailmantilanteesta johtuen VeloFinland 2020 -tapahtuma 2.-3.10.2020 toteutetaan webinaarimuodossa. VeloFinlandin korvaa perjantaina 2.10. klo 9-12 pidettävä webinaari, jonka sisältöä kootaan jo. Webinaariin avataan ennakkoilmoittautuminen heti kun saamme sisällön varmistettua. Toivomme runsasta osanottoa webinaariin, joka tuo alan kuumimmat uutiset helposti kotiisi, työpaikalle tai opinahjoon.

VeloFinland-tapahtuma päädyttiin muuttamaan webinaariksi pääasiassa siksi, että tapahtumaan ei paikanpäälle Ouluun saada matkustusrajoituksien vuoksi riittävästi osallistujia ja puhujia. Hotelli Lasaretissa, jossa tapahtuman piti olla, olisi pystynyt tilojen puolesta varmasti järjestämään turvallisen tapahtuman. Ilman osallistujia ei tapahtuma kuitenkaan ole kannattava.

Tämä on harmillista, olisimme niin mielellämme verkostoituneet Oulussa, jossa on pyöräilevälle kansalle valtavasti ajankohtaista nähtävää. Jos vain käytännön järjestelyiden, ohjelman ja maailmantilanteen puolesta on mahdollista, pyrimme järjestämään Oulussa VeloFinlandin kaltaisen verkostoitumistapahtuman ensi vuoden alussa.

Parhain terveisin,

Jenni, VeloFinlandin tuottaja

Tule mukaan!

Liittymällä Pyöräliittoon olet mukana edistämässä pyöräilyn erottamista jalankulusta, hyvää reittien talvikunnossapitoa, turvallisia kouluteitä, ihmisten kannustamista pyörän selkään ja pyöräliikenteen huomioimista lainsäädännössä.

Pyöräliitto tavoittelee 30 % nousua pyöräilyn kulkutapaosuudessa vuosien 2018-2025 välillä. Tämän saavuttamiseksi tarvitsemme tukeasi

Liity joukkoon iloiseen!

Back to top