Ihmiskontakteja välttävät pyörähuollot

Pyörä on koronaepidemian aikaan erityisen hyvä liikenneväline niille joiden on pakko liikkua.

Siksi niiden pyörähuoltojen on toimittava epidemiankin aikana, mutta kuitenkin henkilökuntaa tai asiakkaita vaarantamatta.  Alta löydät pyörähuollot, joihin voit jättää pyöräsi ilman ihmiskontaktia tai jotka noutavat pyörän luotasi.

Pikanavigointi:
Helsinki | Espoo | Kauniainen | Vantaa | Muu Uusimaa | Pirkanmaa | Varsinais-Suomi | Etelä-Karjala | Päijät-Häme | Keski-Suomi | Etelä-Pohjanmaa | Lappi


Noudamme pyörän tai teemme huollon asiakaan luona
Voit jättää pyörän meille ilman ihmiskontaktia

Helsinki

BAS-Shop Oy
Latokartanontie 7
puh. 044 4021260

Pandemian ajan ilmainen nouto ja palautus pyörähuollon yhteydessä

Breakaway Garage
Pihlajatie 19
puh. 040 5503996

Voit varata pyöräsi huollon meiltä soittamalla ja kuvailemalla pyöräsi oireet. Laita pyörääsi yhteystiedot: nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Näin voit jättää sovitusti pyöräsi liikkeen sisäänkäynnin eteen liikkeen aukioloaikana ja kuitata soitolla tai tekstiviestillä kun pyörä on toimitettu meille. Meillä on näköyhteys liikkeen eteen. Jos haluat jättää pyöräsi esim. Aamulla ennen avaamista liikkeen eteen ja lukita sen, niin postiluukkuun voi myös tipauttaa lukon avaimen. Laskun voimme sovitun noudon jälkeen lähettää sähköpostiisi.

Fix My Bike
Liikkuva pyörähuolto

Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen

Vastaanotamme, huollamme ja palautamme pyörät ulkotiloissa välttääksemme koronapandemian aikana ihmiskontakteja. Talvikaudella tarjoamme Helsingin alueella vuosihuollon yhteydessä ilmaisen nouto- ja palautuspalvelun.

Haagan Pyörähuolto Oy
Oskelantie 1
puh. 040 5613641

Varaa huoltoaika verkosta ja laita pyörään nimesi. Voit tuoda pyörän meille ja jättää sen ikkunan taakse josta nappaamme sen sisään. Teemme siitä tarkan kustannusarvion joka lähtee meiliisi. Nouto voidaan sitten sopia huollon jälkeen miten parhaaksi näemme.

Hiltusen Pyörähuolto
Petter Wetterintie 9
puh. 040 5369833

Voidaan yhdessä sopia tapauskohtaisesti mikä on paras tapa toimia välttääksemme ihmiskontakteja.

ibike
Pajalahdentie 9
puh. 045 6707503

ibike on toistaiseksi auki normaalisti. Huoltoon tuleva pyörä on mahdollista jättää liikkeen edessä olevaan telineeseen ylimääräisen ihmiskontaktin välttämiseksi. Kaikki tuotteemme ovat myös toimitettavissa postitse.

Liikkuva Laatikko
Kyläkunnantie 1
puh. 050 5459599

Kevätkaudella huollamme vain tavara-, laatikko- ja perhepyöriä kuten Workcycles, Bakfiets.nl, Riese&Müller. Huollot vain ennakkovarauksella. Tarvittaessa myös pyörän nouto huoltoon onnistuu pääkaupunkiseudulla.

Nice Bike liikkuva pyörähuolto
Liikkuva huolto Helsingin alueella

Varaa verkosta ja huollamme pyörän luonasi.

Pelago Huolto
Kalevankatu 32
puh. 045 8049303

Huoltoon tulevat pyörät voi tuoda suoraan sisäpihalla sijaitsevaan huoltoon, ja voimme ottaa ne vastaan myös ulkona huollon ovien edessä. Myös huoltotoimenpiteiden sopiminen sekä valmiiin pyörän nouto onnistuu ulkotiloissa. Tällä hetkellä sisätiloihin voi tulla vain yksi asiakas kerrallaan, jolloin jonotus tapahtuu ulkona. Asioidessa niin sisä- kuin ulkotiloissa pidämme riittävän turvavälin.

Pyöräkorjaamo Fillarifiilari
Näyttelijäntie 1
puh. 0500 985665

Korjaamolle tulevan pyörän voi jättää lukittuna korjaamon etu- tai takapihalle. Avaimet ilman desinfiointia hankaloittavaa avaimenperää voi jättää etu- tai takaoven postilaatikkoon. Yhteystiedot pyörän tuntomerkkien ja vikakuvauksen kanssa tulee jättää tekstiviestillä tai sähköpostilla.
Pyörä voidaan ottaa vastaan ja käydä läpi riittävän turvavälin kanssa myös ulkona.
Mikäli asiakas haluaa tulla sisätiloihin, hänen tulee odottaa vuoroaan ulkona kunnes hänet kutsutaan sisään. Korjaamon eteisessä on käsidesipyyhkeitä asiakkaiden käyttöön, joita on käytettävä sekä tultaessa että lähdettäessä.

Stadi Bike Shop
Santakatu 2 E Liiketila 5 (Ruoholahden kanavan varrella)
puh. 045 2250669

Pyörän saa jättää liikkeen ulkopuolelle ja lukon avain tipautetaan liikkeen ovessa olevasta postiluukusta. SMS tai whatsapp viestillä info pyörästä ja asiakkaan yhteystiedot. Toinen vaihtoehto on että ajanvarauksen voi sopia puhelimessa.

Vapaus
Fredikanterassi 1 – Triplan kauppakeskus, 3krs
puh. 045 78775728

Pyörän voi jättää ja noutaa ilman ihmiskontaktia. Maksu voidaan hoitaa verkossa. Pyörän voi jättää ja noutaa klo 6-23 välisenä aikana jokaisena viikon päivänä. Tarkemmat ohjeet saat meiltä soittamalla, oven ulkopuolella olevasta postilaatikosta tai vapaus.io verkkosivuilta.

Velosport Oy
Mäkelänkatu 91, Helsinki
puh. 010 321 9200 

Huolto ilman lähikontaktia toimii seuraavasti: ota yhteyttä huolto@velosport.fi tai 010 321 9206; ilmoita pyöränhuoltotarpeesi ja laskutustietosi. Toimita pyörä Velosportin Koskelantien puoleisen sisäänkäynnin tuulikaappiin sovittuna aikana. Saat viestin, kun huolto on valmis ja samalla saat sähköpostiisi laskun huollosta. Lähetä paluuviestinä kuitti maksustasi ja noudon ajankohta niin pyöräsi toimitetaan tällöin samaiseen tuulikaappiin noudettavaksi. Huomaathan, että toimitukset ja noudot vain liikkeen aukioloaikoina. 

Yeply
Liikkuva huolto pääkaupunkiseudulla
puh. 050 4676963

Yeply on jo luonnostaan kuin luotu tähän tilanteeseen –> ei ahtaita tiloja, ei ruuhkaa, koko palvelu digitaalisena. 🙂 Ja eipä tässä kaikki – YEPLY HUOLTOPARKKI tulee TADAAAA! Kaikki hoituu ilman yhtään kontaktia – sopii meille suomalaisille kuin nenä päähän 🙂

Espoo, Kauniainen ja Vantaa

Bikeworx Oy
Valovirta 1, Espoo
puh. 0400 488510

Varaa aikasi huoltoon verkosta. Jos haluat noutopalvelun soita, tekstaa tai lähetä meille sähköpostia. Jos tuot pyörän paikan päälle Keilaniemeen, voit jättää sen liikkeemme ulkopuolelle arkisin 8-18. Näin vältämme tarpeettomat kontaktit.

Fix My Bike
Liikkuva pyörähuolto

Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen

Vastaanotamme, huollamme ja palautamme pyörät ulkotiloissa välttääksemme koronapandemian aikana ihmiskontakteja.

Kivenlahden Pyörähuolto
Suomalaistentie 7, Espoo
puh. 045 78327210
Facebook

Kivenlahden Pyörähuollon Bike Drop palvelee 24h ja voit jättää pyöräsi huoltoon itsepalveluna silloin kun sinulle sopii. Varaa netistä aika ja saa lisätiedot kännykkääsi. Jos haluat huollon jälkeen vastaanottaa pyöräsi takaisin ulkona, niin soita (arkisin kello 8-19 ja lauantaisin 10-16).

Pyöräasiantuntija
Sinimäentie 14, Espoo
puh. 041 3185187
Facebook

Pyörän voi sovittuna ajankohtana jättää liikkeen ulkopuolelle ja tiputtaa avaimen postilaatikkoon.
Huolletun pyörän nouto sovittuna ajankohtana, henkilökunta tuo pyörän ulos runkolukko avoimena, pyörä lukitaan numerokoodilukolla tolppaan. Asiakas saa numerolukon yhdistelmän (tai voimme käyttää asiakkaan omaa numerolukkoa). Maksu laskulla. Nouto kun lasku on maksettu.
Meillä on myös maksullinen noutopalvelu. 

Yeply
Liikkuva huolto pääkaupunkiseudulla
puh. 050 4676963

Yeply on jo luonnostaan kuin luotu tähän tilanteeseen –> ei ahtaita tiloja, ei ruuhkaa, koko palvelu digitaalisena. 🙂 Ja eipä tässä kaikki – YEPLY HUOLTOPARKKI tulee TADAAAA! Kaikki hoituu ilman yhtään kontaktia – sopii meille suomalaisille kuin nenä päähän 🙂

Muu Uusimaa

Fillarikorjaamo Neljaysi
Ojarannantie 26b, Vihti
puh. 0449 729423

Fillarikorjaamolla on iso piha, täten pyörien huoltoon tuominen ja huollosta hakeminen onnistuu ilman lähikontaktia. Jokainen käynti fillarikorjaamolla sovitaan tapauskohtaisesti ja täsmälleen sovittuna aikana. Moikkaillaan vaikkapa somessa ja ethän pahastu etten tapani mukaan automaattisesti kättele. Pidetään huolta meistä, susta ja musta!

Pirkanmaa

Move & Go Finland
Vainiometsäntie 6, Kangasala
puh. 040 5919134

Pyörän tuominen ja jättäminen tehdään ulkotiloissa. Asiakkaan ei tarvitse tulla sisälle.

Pyöränkorjausmies
Vuorentaustantie 3, Tampere
puh. 040 3630737

Liikkuva pyörähuolto nopeasti ja joustavasti Tampereella sekä lähiympäristössä. Huolto onnistuu paikanpäällä täysin ilman ihmiskontaktia tai riittävän turvavälin kanssa. Sovitaan huoltoaika puhelimitse, facebookissa tai sähköpostilla, pyorankorjausmies@hotmail.com.

Signature.fi
Kuoppamäentie 35, Tampere
puh. 050 3396754

Soita ja sovi aika koska tuot, kerromme jonon määrän samalla. Kirjoita lapulle tuojan nimi, puhelinnumero, pyörän merkki ja mahdolliset halutut toimenpiteet tai via. Tuo pyörä ja lappu liikeen pihaan, sivuovelle. Siirry kauemmas. Soita meille niin tulemme ottamaan pyörän huoltoon. Kun pyörä on valmis, saat tekstiviestin.

Varsinais-Suomi

Pyöräliike Velotema Oy
Läntinen Pitkäkatu 11, Turku
puh. 044 2575274

Noudamme polkupyöräsi ja huollamme sen liikkeessämme. Voit kertoa puhelimessa vian/huollon tarpeen sekä tarkemmat ohjeet noutoon. Polkupyörä palautetaan desinfioituna. Maksu tapahtuu laskulla, jonka saa paperisena tai sähköpostiin.

Etelä-Karjala

JR-Sportservice Oy
Koskenparras 5, Imatra 
puh. 050 3134885

Soita 0440707459 (klo 7-19) ja sovi pyörähuolto ilman ihmiskonkaktia. 

Päijät-Häme

Pyörä-Apu JL
Raitakatu 4, Lahti 
puh. 044 0707459

Soita 0440707459 (klo 7-19) ja sovi pyörähuolto ilman ihmiskonkaktia. 

Hämeenlinnan seudun 4H-yhdistys / Nuorten työpaja Tikki
Aulangontie 1b (Makasiinirakennus), Hämeenlinna
puh. 050 4771224
Facebook 

Pyörän voi jättää ulos ja avaimen postilaatikkoon yhteystietojen kanssa. Ilmoita soittamalla, tekstarilla tai whatsapp -viestillä tai sähköpostilla petri.takala (ät) 4h.fi, niin tiedämme hakea pyörän sisään.
Noudot ja palautukset Hämeenlinnan kantakaupungin alueella 5€ suunta. Kauempaa ajan ja kilometrien mukaan. Jousituksen huoltoja ja nestejarrujen nesteiden kanssa läträämistä ja ilmausta edellyttäviä korjauksia emme pajalla toistaiseksi tee.
Pyrimme olemaan paikalla klo 9-14. Ulos voi pyörän jättää lukittuna muinakin aikoina, omalla vastuulla. Maksu kortilla tai laskulla.  

Keski-Suomi

Jyväskylän Sähköpyörä
Sysmälänkatu 2, Jyväskylä
puh. 0400 488669
Facebook

Haemme pyörän asiakkaan kotoa. Tarjoame sähköpyörien huoltoa ja polkupyörien sähköistyspalvelua.

Etelä-Pohjanmaa

JH Corporations Oy / eBikeparts
Katsastustie 5, Kauhajoki
puh. 045 1719499

Ilmainen nouto ja palautus Kauhajoen keskustan alueella. Pyörän voi myös jättää liikkeen ulkopuolella olevaan pyörätelineeseen ja avaimet postilaatikkoon. Huoltotarve voidaan käydä läpi myös ulkona turvavälin kera. Maksu onnistuu pihalle vietävällä lähimaksulaitteella tai laskuna sähköpostiin. Yhteydenotot soittamalla, SMS, whatsapp, sähköposti. Liikkessä käsidesi asiakkaiden käytössä.

Lappi

Beebike
Kansankatu 3, Rovaniemi
puh. 040 6361959
Facebook

1. Jätä pyörä liikkeen ulkopuolelle aukioloaikana (ma-pe klo 11-17) ja soita, p. 040 636 1959, jotta saamme yhteystietosi ja mahdollisen vikakuvauksen. Näin sinun ei tarvitse tulla sisään ollenkaan.
2. Saat tekstiviestin kun pyörä on huollettu. Maksu tilille, ja sovittuna aikana voit hakea pyörän liikkeen ulkopuolelta. Pyörän pinta desinfioidaan ennen ulos laittamista, joten mahdollinen virus ei kulje mukana. 

Täällä voit ilmoittaa ihmiskontakteja välttävän pyörähuollon.

Tule mukaan!

Liittymällä Pyöräliittoon olet mukana edistämässä pyöräilyn erottamista jalankulusta, hyvää reittien talvikunnossapitoa, turvallisia kouluteitä, ihmisten kannustamista pyörän selkään ja pyöräliikenteen huomioimista lainsäädännössä.

Pyöräliitto tavoittelee 30 % nousua pyöräilyn kulkutapaosuudessa vuosien 2018-2025 välillä. Tämän saavuttamiseksi tarvitsemme tukeasi

Liity joukkoon iloiseen!

Back to top