VeloFinland 2018

VeloFinland on pyöräliikenteen oma seminaari, joka tuo yhteen pyöräliikenteen edunvalvojat, kaupunkikehityksen ammattilaiset, päättäjät, opiskelijat ja aktiivit. VeloFinlandissa tarjoillaan pyöräliikenteen ja kaupunkisuunnittelun viimeisimpiä kuulumisia, tutkimustuloksia, oivalluksia ja innovaatioita. Tule oppimaan, jakamaan toisille osaamistasi ja verkostoitumaan!

Emme usko salissa unisena nuokkumiseen ja siksi VeloFinland rakentuukin vaihtelevasta sisällöstä: luennoista, työpajoista, pyöräretkistä, velomessuista ja iltaohjelmasta.

Kokoonnumme 28.-29.9.2018 Turussa, Linnateatterin tiloissa. Käytännön tietoa järjestelyistä löydät täältä.

Call for papers on sulkeutunut, kiitos kaikille abstraktin lähettäneille. Osallistujien ilmoittautuminen aukeaa myöhemmin kesällä.

Tule mukaan!

Liittymällä Pyöräliittoon olet mukana edistämässä pyöräilyn erottamista jalankulusta, hyvää reittien talvikunnossapitoa, turvallisia kouluteitä, pyöräilykasvatuksen viemistä osaksi koulupäivää ja pyöräliikenteen huomioimista lainsäädännössä.

Pyöräliitto tavoittelee 25 % nousua pyöräilyn kulkutapaosuudessa vuosien 2015-2020 välillä. Tämän saavuttamiseksi tarvitsemme tukeasi.

Liity joukkoon iloiseen!

Back to top