Arvonnan säännöt

 1. Pyöräliiton jäsenkampanjaan osallistumalla voi voittaa Tunturi Poni -polkupyörän. Liity Pyöräliitto ry jäseneksi nettisivujen lomakkeen kautta tai täytä paperilomake Pyöräilyviikon 2020 tapahtumissa. Kaikki kampanja-aikana jäseneksi liittyneet osallistuvat automaattisesti arvontaan. Pyöräliiton vanhat jäsenet ja muut voivat osallistua arvontaan täyttämällä tämän arvontalomakkeen. Osallistuminen ei edellytä Pyöräliiton jäsenyyttä. 
 2. Arvonnan järjestäjä
  Arvonnan järjestää Pyöräliitto ry.
  Instagram tai Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi arvontaa millään tavalla, eikä se liity mitenkään Instagramiin eikä Facebookiin.
 3. Arvonnan alkamis- ja päättymisaika
  Arvontaan voi osallistua tiistaista 1.9.2020 klo 8:01 alkaen ja sunnuntaihin 20.9.2020 klo 23.59 saakka.
 4. Arvontaan osallistumisperusteet
  Aikavälillä 1.9.-20.9.2020 Pyöräliitto Ry:n jäseneksi liittyneet tai Pyöräliiton olemassa oleville jäsenille suunnatun arvontalomakkeen tai avoimen arvontalomakkeen täyttäneet osallistuvat arvontaan.
  Arvonta suoritetaan kaikkien osallistujien kesken arvalla eli voitto perustuu sattumaan.
  Vastuu osallistumisen perille saapumisesta osallistumisaikana on osallistujalla. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä tai muista vastaavista syistä johtuvasta osallistumisesteestä tai virheestä osallistumisessa.
  Sama henkilö voi osallistua arvontaan vain kerran.
  Arvontaan eivät voi osallistua Pyöräliitto ry:n tai sen jäsenjärjestöjen työntekijät tai heidän lähiomaisensa. Voittajien tulee asua Suomessa.
 5. Arvonnan palkinnot
  Arvonnan pääpalkintona on Tunturi Climate Cycling Poni -polkupyörä, joka on väriltään vihreä, ja jonka on suunnitellut Stefan Lindfors, ja joita on valmistettu rajattu erä. Palkinnon on lahjoittanut Tunturi-Hellberg Oy Ltd.
  Pääpalkintona arvottavaa vihreää Tunturi Poni – polkupyörää ei voi vaihtaa toiseen malliin tai väriin. Palkintoa ei vaihdeta rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi.
 6. Milloin arvonta tapahtuu?
  Arvonta suoritetaan keskiviikkona 23.9.2020 klo 12:00.
 7. Kuinka voittajille ilmoitetaan voitosta ja palkinnon luovuttamisesta?
  Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajaan ollaan yhteydessä heidän liittymis- tai arvontalomakkeessa antamansa sähköpostiosoitteen välityksellä ja palkinto luovutetaan syyskuun aikana.
  Arvonnassa voittaneelle annetaan tarkemmat ohjeet palkinnon lunastamisesta sähköpostitse. Voittaja sitoutuu noudattamaan näitä ohjeita eikä järjestäjä vastaa ohjeiden vastaisen toiminnan seurauksista miltään osin.
 8. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa sääntöjä.

Tule mukaan!

Liittymällä Pyöräliittoon olet mukana edistämässä pyöräilyn erottamista jalankulusta, hyvää reittien talvikunnossapitoa, turvallisia kouluteitä, ihmisten kannustamista pyörän selkään ja pyöräliikenteen huomioimista lainsäädännössä.

Pyöräliitto tavoittelee 30 % nousua pyöräilyn kulkutapaosuudessa vuosien 2018-2025 välillä. Tämän saavuttamiseksi tarvitsemme tukeasi

Liity joukkoon iloiseen!

Back to top