VeloMessut

VeloMessuilla pääset tutustumaan pyöräliikenteen kiinnostavimpiin palveluihin ja tuotteisiin!

Messualueen löydät Avanti-salin lämpiöstä heti saapuessasi Taidetehtaalle.

Pääsponsori

WSP:ltä löytyy joukko eri alojen asiantuntijoita, jotka ovat yhdistäneet osaamisensa paremman yhteiskunnan rakentamiseksi. Heidän noin 700 asiantuntijaa eri puolilla Suomea on valmiina haastamaan nykyhetken ja luomaan tulevaa. He suunnittelevat ja muotoilevat elinympäristöjä ja kaupunkikuvaa, yhdistäen liikkumisen ratkaisut kestävään infra- ja ympäristösuunnitteluun.

Hopeasponsorit

Kaskea Group on uuden alku – juuria unohtamatta. Laatukilpi Oy ja Härmän CNC-koneistus Oy yhdistyivät yhden yrityksen – Kaskea Groupin – alle. Nimemme pohjaa vanhaan suomalaiseen kaskeamisen kulttuuriin – teemme tilaa uudelle kasvulle, kehitykselle ja tulevaisuudelle. Liiketoiminta-alueemme Kaskea Traffic, Kaskea Machinery ja Kaskea Parking täydentävät ja tasapainottavat toisiaan. Kaskea Groupissa yhdistyy vuosikymmenten vahva osaaminen, pitkään hioutuneet parhaat käytännöt, mutta samalla myös uusin osaaminen ja usean alan huippuasiantuntemus. Henkilöstö 75 liikevaihto 12M€.

The Smart City Company Sitowise on pohjoismainen rakennetun ympäristön asiantuntija- ja digitalo. Suunnittelemme älykkäitä kaupunkeja, sujuvaa liikkumista ja elämisen tiloja. Operoimme kolmella liiketoiminta-alueella: kiinteistöt ja rakennukset, infrastruktuuri ja digitaaliset ratkaisut.

Pronssisponsorit

Cyklos-pyöräparkit ratkaisevat käytännön ongelmia ja tarjoavat pyöräilijöille turvallisen ja toimivan paikan pyörien pysäköintiin. Tämän lisäksi ne tarjoavat harmonisia ja julkiseen ympäristöön sointuvia vaihtoehtoja – talleja, katoksia ja telineitä – esteettisten kokonaisuuksien luomiseen. Tällöin polkupyörien pysäköinti muodostaa luonnollisen osan matkakeskusten, urheilukenttien, torien ja koulujen toimintoja.

Muut vuoden 2024 sponsorit ja yhteistyökumppanit

eBike Charge panostaa sähköpyörien turvalliseen lataamiseen. eBike Chargen takana on porvoolainen yritys Sign Up Print. Tuoteperheeseen kuuluu latausyksiköitä yleisille paikoille, taloyhtiöiden pyörävarastoihin sekä omaan kotiin.

Sweco on rakennetun ympäristön ja teollisuuden johtava asiantuntija. Uskomme kokonaisvaltaiseen kestävän liikkumisen suunnitteluun ja ennakkoluulottomaan kehittämiseen. Liittyivätpä haasteesi sitten kävelyyn, pyöräilyyn, kaupunkipyöriin tai muihin liikkumispalveluihin, joukkoliikenteeseen, liikkumisen ohjaukseen tai kestävään liikennejärjestelmään kokonaisuutena, voit luottaa siihen, että Swecolta löytyy ratkaisu.

Yhteistyössä:

2024 tapahtumakaupunki

sekä

Jos haluat yrityksesi esille VeloFinlandissa, ota yhteyttä heti niin etsimme teille sopivan yhteistyöpaketin.

Mari Marjamaa * mari.marjamaa@pyoraliito.fi * +358 44 244 3278

*Tätä sivua päivitetään seminaarin lähestyessä.

 

Back to top