VeloMessut

VeloMessuilla pääset tutustumaan pyöräliikenteen kiinnostavimpiin palveluihin ja tuotteisiin!

Messualueen löydät Avanti-salin lämpiöstä heti saapuessasi Taidetehtaalle.

Pääsponsori

WSP:ltä löytyy joukko eri alojen asiantuntijoita, jotka ovat yhdistäneet osaamisensa paremman yhteiskunnan rakentamiseksi. Heidän noin 700 asiantuntijaa eri puolilla Suomea on valmiina haastamaan nykyhetken ja luomaan tulevaa. He suunnittelevat ja muotoilevat elinympäristöjä ja kaupunkikuvaa, yhdistäen liikkumisen ratkaisut kestävään infra- ja ympäristösuunnitteluun.

Hopeasponsorit

Kaskea Group on uuden alku – juuria unohtamatta. Laatukilpi Oy ja Härmän CNC-koneistus Oy yhdistyivät yhden yrityksen – Kaskea Groupin – alle. Nimemme pohjaa vanhaan suomalaiseen kaskeamisen kulttuuriin – teemme tilaa uudelle kasvulle, kehitykselle ja tulevaisuudelle. Liiketoiminta-alueemme Kaskea Traffic, Kaskea Machinery ja Kaskea Parking täydentävät ja tasapainottavat toisiaan. Kaskea Groupissa yhdistyy vuosikymmenten vahva osaaminen, pitkään hioutuneet parhaat käytännöt, mutta samalla myös uusin osaaminen ja usean alan huippuasiantuntemus. Henkilöstö 75 liikevaihto 12M€.

The Smart City Company Sitowise on pohjoismainen rakennetun ympäristön asiantuntija- ja digitalo. Suunnittelemme älykkäitä kaupunkeja, sujuvaa liikkumista ja elämisen tiloja. Operoimme kolmella liiketoiminta-alueella: kiinteistöt ja rakennukset, infrastruktuuri ja digitaaliset ratkaisut.

Pronssisponsorit

Biketti Johtavaa innovaatiota kestävän liikkumisen palveluksessa. Vuonna 2021 perustettu, Biketti Oy on ollut eturintamassa vastaamassa kasvavan pyöräilyn tuomiin haasteisiin – erityisesti pyöräpysäköinnin alalla. Biketillä ymmärretään, että pyöräilijät kaipaavat pysäköintiratkaisuilta sekä helppokäyttöisyyttä että turvallisuutta. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi he ovat yhdistäneet laaja-alaisen asiantuntemuksensa rakennus-, kaupunkisuunnittelu- ja kansainvälisen liiketoiminnan aloilta, kehittäen turvallisia säilytysratkaisuja polkupyörille, sähköpotkulaudoille ja muille henkilökuljettimille.

Älykäs Pääsy ja Hallinnointi . Biketti pyöräparkkitalot ovat varustettu edistyksellisellä pääsynhallintajärjestelmällä, joka tekee pyöräpysäköinnistä sujuvampaa ja turvallisempaa kuin koskaan. Voit varata pysäköintitilaa etukäteen ja saapuessasi parkkitalolle, sovelluksemme tunnistaa ( sinut vahvalla tunnistautumisella ) matkapuhelimesi ja avaa ovet vaivattomasti. Tämä nopeuttaa sisäänpääsyä ja vähentää tarvetta fyysisille avaimille tai kulkutunnisteille.

Cyklos-pyöräparkit ratkaisevat käytännön ongelmia ja tarjoavat pyöräilijöille turvallisen ja toimivan paikan pyörien pysäköintiin. Tämän lisäksi ne tarjoavat harmonisia ja julkiseen ympäristöön sointuvia vaihtoehtoja – talleja, katoksia ja telineitä – esteettisten kokonaisuuksien luomiseen. Tällöin polkupyörien pysäköinti muodostaa luonnollisen osan matkakeskusten, urheilukenttien, torien ja koulujen toimintoja.

Elpac – Meillä on kokemusta pyöräpysäköinnistä jo yli 10 vuoden ajalta ja sinä aikana olemme toimittaneet tuhansia pyöräpaikkoja ympäri Suomea. Meille ovat tuttuja niin pienet kuin suuretkin tarpeet ja hoidamme ne kokemuksella ja menestyksellä maaliin. Meiltä saat yksittäisiä pyörätelineitä, suuria pyöräparkkeja sekä tehokkaita kaksitasoratkaisuja. Jos kaipaat lisää turvallisuutta, sitä voidaan toteuttaa pyöräkaapeilla ja pyörätalleilla. Tavataan Porvoossa!

Vuonna 1945 perustettu Lehtovuori Oy on Suomen johtava kaupunkikalustaja. Lehtovuoren tyylikkäät penkit, roska-astiat, pyörätelineet, katokset ja muut ulkokalusteet näkyvät lähes jokaisen kaupunkimme kaduilla, puistoissa, kiinteistöissä ja ulkoilualueilla. Lehtovuoren tuotekehitystiimi luo jatkuvasti uusia ínnovatiivisia ratkaisuja vastaamaan parhaiten muuttuvan pyöräilykulttuurin tarpeita. Tutustu uusimpaan tuotteeseen, ViVa pyörätalliin Lehtovuoren verkkosivuilla!

Nodeon on älykkään infran teknologia-asiantuntija. Autamme luomaan ihmisille parempia elinympäristöjä kehittämällä tulevaisuuden infrasta entistä älykkäämpää. Olemme Suomen johtavia älykkään liikkumisen hallinnan ja mittausratkaisujen sekä älykkään infran asiantuntijapalveluiden toimittajia. Edustamme Suomessa aktiivisen liikkumisen mittausratkaisujen globaalin markkinajohtajan Eco-Counterin tuotteita.

Bright ideas. Sustainable change. Ramboll on globaali asiantuntijayritys, joka tarjoaa osaamista ja kestäviä ratkaisuja asiakkailleen ja kumppaneilleen. Rambollilla on palveluksessaan globaalisti yli 18 000 ja Suomessa noin 2 500 asiantuntijaa. He luovat kestäviä ratkaisuja asiakkaillensa kaikkialla maailmassa. Rambollin tavoitteena on luoda innostavia ja näkemyksellisiä ratkaisuja, jotka aidosti vievät eteenpäin positiivista muutosta yhteiskunnassa.

Muut vuoden 2024 sponsorit ja yhteistyökumppanit

eBike Charge panostaa sähköpyörien turvalliseen lataamiseen. eBike Chargen takana on porvoolainen yritys Sign Up Print. Tuoteperheeseen kuuluu latausyksiköitä yleisille paikoille, taloyhtiöiden pyörävarastoihin sekä omaan kotiin.

Sweco on rakennetun ympäristön ja teollisuuden johtava asiantuntija. Uskomme kokonaisvaltaiseen kestävän liikkumisen suunnitteluun ja ennakkoluulottomaan kehittämiseen. Liittyivätpä haasteesi sitten kävelyyn, pyöräilyyn, kaupunkipyöriin tai muihin liikkumispalveluihin, joukkoliikenteeseen, liikkumisen ohjaukseen tai kestävään liikennejärjestelmään kokonaisuutena, voit luottaa siihen, että Swecolta löytyy ratkaisu.

Yhteistyössä:

2024 tapahtumakaupunki

sekä

Jos haluat yrityksesi esille VeloFinlandissa, ota yhteyttä heti niin etsimme teille sopivan yhteistyöpaketin.

Mari Marjamaa * mari.marjamaa@pyoraliitto.fi * +358 44 244 3278

*Tätä sivua päivitetään seminaarin lähestyessä.

 

Back to top