Pyöräilykasvatus kutittelee

Pyöräikissatlykasvatushanke on mukana Lasten taidefestivaali Kutituksessa. Espoon kulttuurikeskuksessa järjestettävän festivaalin teema on tänä vuonna liikenne. Pyöräilykasvatus sopii tähän ympäristöön mainiosti. Festivaalilla vierailee päiväkoti- ja kouluryhmiä sekä yksittäisiä perheitä.

Pyöräilykasvatushankkeen pisteellä voi tutustua erilaisiin pyöriin, mm. vanhoihin lastenpyöriin ja piirtää oman koulumatkansa. Opettajille on tarjolla materiaalia pyöräilyn lisäämisestä ja tietoa pyöräilykummitoiminnasta.

Festivaali on auki 5.-9.10. Espoon kulttuurikeskuksessa. www.kutitus.fi