Pyöräilylähettiläät

Pyöräliiton pyöräilylähettiläänä jaat pyöräilyyn liittyvää tietoa ja innostat omaa yhteisöäsi pyöräilemään, omalla aikataululla.

 

Pyöräilylähettilästoiminta tarjoaa koulutuksia ja materiaaleja vapaaehtoisille pyöräilylähettiläille. Yhteisöjä joissa lähettiläät toimivat voivat olla esim. taloyhtiöt, opiskelija- ja harrastusyhteisöt, työpaikat tai ammatilliset yhdistykset. 

Pyöräilylähettiläät kannustavat yhteisönsä jäseniä pyöräilemään, jakavat tietoa joka auttaa kehittämään yhteisön pyöräilyolosuhteita ja järjestävät vaikka yhteisiä pyöräretkiä. Pyöräliitto tukee pyöräilylähettiläiden toimintaa koulutuksilla ja tuottamalla materiaalia esimerkiksi polkupyöräedusta tai pyörävarastojen siivoamisesta. Eri aiheisiin löytyy myös valmiita infopaketteja ja sosiaalisen median materiaaleja. Pyöräilylähettiläät voivat halutessaan myös liittyä lähettiläsverkostoon sähköpostitse  ja jakaa ideoita pyöräilyyn kannustavista tapahtumista, kampanjoista, palveluntarjoajista jne. 

Tapahtuma- ja koulutuskalenteri

13.-17.11.2023 Pyöräilytalvi-kampanja

Sosiaalisen median materiaalit

Seuraa Pyöräliittoa näissä kanavissa: X, Instragram, Facebook, LinkedIn. Meidät löydät jokaisesta kanavasta nimellä /pyoraliitto.

Seuraa ja käytä #pyöräilylähettiläs

Liity Pyöräilylähettiläät Facebook-ryhmään.

SoMe viestinnän materiaalipankki. 

Pyöräilyn tietopankki

Tule mukaan!

Liittymällä Pyöräliittoon olet mukana edistämässä pyöräilyn erottamista jalankulusta, hyvää reittien talvikunnossapitoa, turvallisia kouluteitä, ihmisten kannustamista pyörän selkään ja pyöräliikenteen huomioimista lainsäädännössä.

Pyöräliitto tavoittelee 30 % nousua pyöräilyn kulkutapaosuudessa vuosien 2018-2025 välillä. Tämän saavuttamiseksi tarvitsemme tukeasi

Liity joukkoon iloiseen!

Back to top