Blogi

← Takaisin

Ilmoittaudu ehdolle Pyöräliiton hallitukseen

Pyöräliitto edistää pyöräilyä liikenne- ja harrastusmuotona ja on pyöräliikenteen valtakunnallinen edunvalvoja, joka tavoittelee pyöräilyn kulkutapaosuuden nostamista. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi on jokaisen jäsenen panos tärkeä. Joukossa on voimaa!

Nyt haetaan innokkaita, osaavia ja näkemyksellisiä hallituksen jäseniä vuodelle 2024 johtamaan Pyöräliiton toimintaan. Hallitus ja sen puheenjohtaja valitaan Pyöräliiton liittokokouksessa 23.9.2023 Joensuussa.

Jos haluat näköalapaikalle johtamaan valtakunnallista pyöräilynedistämistoimintaa, niin ilmoittaudu ehdolle Pyöräliiton hallitukseen tällä lomakkeella.

Hallitus kokoontuu noin kerran kuukaudessa 2 h kerrallaan. Kokoukset pidetään pääsääntöisesti etäkokouksina. Hallituksen jäsenenä voit myös tehdä vapaaehtoisia tehtäviä Pyöräliiton hyväksi, kuten edustaa Pyöräliittoa eri tilaisuuksissa, ottaa kantaa pyöräliikenteeseen liittyviin aiheisiin, kirjoittaa blogeja tai valmistella Pyöräliiton lausuntoja. Hallituksen jäsenenä voit ottaa myös vastuullesi tietyn alueen. Vastuualueista päätetään hallituksen ensimmäisessä kokouksessa. Hallitustyö on vapaaehtoista, eikä siitä makseta korvausta.

Lisätietoja hallitustyöstä voit kysyä hallituksen nykyisiltä jäseniltä.

Tervetuloa mukaan!

Matti Koistinen

Pyöräliiton toiminnanjohtaja, joka polkee lähinnä taitto- ja tavarapyörillä. Liikkuu yli 40000 km vuodessa kaikenlaisilla liikennevälineillä Suomessa.

Tule mukaan!

Liittymällä Pyöräliittoon olet mukana edistämässä pyöräilyn erottamista jalankulusta, hyvää reittien talvikunnossapitoa, turvallisia kouluteitä, ihmisten kannustamista pyörän selkään ja pyöräliikenteen huomioimista lainsäädännössä.

Pyöräliitto tavoittelee 30 % nousua pyöräilyn kulkutapaosuudessa vuosien 2018-2025 välillä. Tämän saavuttamiseksi tarvitsemme tukeasi

Liity joukkoon iloiseen!

Back to top