Blogi

← Takaisin

VeloFinland 2025 -tapahtumakaupungin haku on päällä

Kaipaisiko kotikaupunkisi brändi piristystä kestävän liikkumisen edelläkävijänä ja samalla mukavaa tulovirtaa majoitus- ja ravintolasektorille? Satoja kokousvieraita vuosittain houkutteleva VeloFinland-seminaari etsii tapahtumakaupunkia vuodelle 2025.

Syyskuussa Porvossa jo kymmenettä kertaa järjestettävä VeloFinland on Suomen merkittävin pyöräliikenteen ja -matkailun seminaari. Tapahtumakaupungin haku vuodelle 2025 on nyt auki, ja hakemuksia voi jättää 26.4.2024 klo 16 saakka.

Taphtumakaupungille seminaari tuo 150-250 vierasta ympäri Suomea ja Eurooppaa. Mukana on alan maailman ja Suomen parhaita asiantuntijoita, joiden osaamista voi hyödyntää kaupungin ja seudun kehittämisessä.

Lisätietoja hausta ja ohjeet hakuprosessiin löydät täältä.

Tule mukaan!

Liittymällä Pyöräliittoon olet mukana edistämässä pyöräilyn erottamista jalankulusta, hyvää reittien talvikunnossapitoa, turvallisia kouluteitä, ihmisten kannustamista pyörän selkään ja pyöräliikenteen huomioimista lainsäädännössä.

Pyöräliitto tavoittelee 30 % nousua pyöräilyn kulkutapaosuudessa vuosien 2018-2025 välillä. Tämän saavuttamiseksi tarvitsemme tukeasi

Liity joukkoon iloiseen!

Back to top