Blogi

← Takaisin

Talvipäivät ja Koutsikoulutus

Pyöräliiton talvipäivät Tampereella 18.-20.1.

Kansanedustaja Anna Kontula.

Pyöräliiton talvipäivät tarjoavat rautaisannoksen pyöräilynedistämistietoa- ja taitoja sekä verkostoitumista. Tapahtuma on suunnattu erityisesti Pyöräliiton jäsenjärjestöjen aktiiveille ja hallituksen jäsenille.

Kannattaa tulla oppimaan vaikuttamisesta, varainkeruusta, pyörämatkailun edistämisestä ja työstämään liitolle uutta strategiaa. Aiheista alustavat mm. kansanedustaja Anna Kontula, kaupunginvaltuutettu Juhana Suoniemi ja järjestökouluttaja Tuomas Rinne.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu tapahtumaan 13.1. mennessä. Viikonlopun ohjelma maksaa 25 € ja perjantai-illan TAPOn pikkujoulut 10 €. Suosittelemme saapumista jo perjantaina ja nauttimaan muiden pyöräilyaktiivien seurasta rennommissa merkeissä!
Pyöräliitto maksaa yli 200 km:n päästä tulevien jäsenten matkakulut ja useimmat paikallisjärjestöt kattavat muita osallistumiskustannuksia.

Koutsikoulutus Tampereella 19.-20.1.

Koutsit opettavat aikuisia maahanmuuttajia pyöräilemään. Erityisesti moni nainen ei ole välttämättä edes saanut opetella pyöräilyä lähtömaassaan. Pyörä on väline, joka mahdollistaa itsenäisen liikkumisen opiskelemaan, töihin ja ystävien luo. Tule Koutsiksi ja ole mukana muuttamassa pyöräilijän verran paremmaksi! Tutustu Simonan tarinaa ja ymmärrät miten pyöräilytaito parantaa ihmisen itseluottamusta.

Koutsikoulutus Tampereella 19.-20.1. pidetään Pyöräliiton Talvipäivien yhteydessä ja se on ilmainen. Myös osallistujien matkakulut voidaan korvata.

Ensimmäisenä päivänä kouluttajat Hanna Kilpinen ja Federico Ferrara opettavat aiheeseen liittyvää teoriaa sekä käytännön asioita. Toisena päivänä uudet koutsit pääsevät heti tositoimiin opettamaan pyöräilyn alkeiskurssia. Alkeiskurssin toinen koulutuspäivä pidetään sunnuntaina 27.1. klo 11-13, jonne uudet koutsit voivat myös osallistua (mutta tämä ei ole pakollista).

Ilmoittaudu koutsikoulutukseen täällä.

Matti Koistinen

Pyöräliiton toiminnanjohtaja, joka polkee lähinnä taitto- ja tavarapyörillä. Liikkuu yli 40000 km vuodessa kaikenlaisilla liikennevälineillä Suomessa.

Tule mukaan!

Liittymällä Pyöräliittoon olet mukana edistämässä pyöräilyn erottamista jalankulusta, hyvää reittien talvikunnossapitoa, turvallisia kouluteitä, ihmisten kannustamista pyörän selkään ja pyöräliikenteen huomioimista lainsäädännössä.

Pyöräliitto tavoittelee 30 % nousua pyöräilyn kulkutapaosuudessa vuosien 2018-2025 välillä. Tämän saavuttamiseksi tarvitsemme tukeasi

Liity joukkoon iloiseen!

Back to top